Skolestart – matematikspil for de yngste

Skolestart – matematikspil for de yngste

28. juli 2018 0 Af superprinsessen

Nyt matematikspil. Her i huset kan vi rigtig godt lide at kombinere leg og læring. Og derfor har vi også utrolig mange spil i samlingen, hvor man ikke blot spiller, men samtidig lærer noget. Nyeste spil i samlingen hedder Bus Stop – og her er det matematikken, der bliver trænet.

//sponsoreret indhold – spillet er sponsoreret til test//

Caroline på 6 år elsker at spille spil og hun blev derfor den første, der fik lov til at spille spillet sammen med mig. Spillet er et rigtig begynder matematikspil, hvor det går ud på at lægge til og trække fra.

matematikspil

Matematikspillet er utrolig enkelt bygget op. Reglerne er få og så lette at selv lillesøster på 3 år kan spille med. Hver spiller får en bus. Man slår med en terning, rykker antal øjne, lander på et felt, hvor der står enten plus eller minus. Slår med terningen og sætter enten flere passagerer i sin bus eller tager passagerer ud. Når alle er kommet i mål er vinderen den med flest passagerer i bussen.

Vi snakker her er begynder matematik spil. Tænker det vil passe rigtig godt til de fleste børnehavebørn. Vi arbejder lige nu på om man kan udvikle reglerne til spillet så det bliver lidt sværere. Evt ved at slå med flere terninger. Når først børnene har knækket matematik koden er det en tand for let når højeste tal er 6.

Matematikspil fra Legeakademiet

Spillet kan købes her, hos legeakademiet, en af vores favoritter. De har netop åbnet op for deres nye webshop og jeg lover jer at den er et besøg værd. Jeg kan sidde i timer og kigge på nye spil og andet lærende legetøj. En af de virkelig lækre ting i deres nye shop er opdelingen af legetøj efter alder, det giver mig altid et lille overblik og er vildt smart når jeg f.eks. kigger efter ideer til fødselsdag og jul. Hos Legeakademiet.dk finder du også masser af produkter til børn med særlige behov.

Har du et barn, der skal starte i skole efter sommerferien, vil du måske få glæde af mine andre indlæg omkring skolestart.