Gratis skoleskema – fri download

Gratis skoleskema til print-selv så bliver det ikke lettere. Torsdag starter mine børn i skole igen efter en dejlig lang sommerferie og i den forbindelse har jeg lavet nye skoleskemaer til køleskabet. Tænkte I måske også kunne bruge et fint skema til køleskabet og derfor kommer de her til fri download

Gratis skoleskema

Jeg har lavet skoleskemaer i tre forskellige udgaver, så håber jeg der er et der falder i din smag. Det første skema er til min yngste datter. Synes det passer godt til hende i det enkle lidt barnlige look.

Det næste skema er til min bage-kage-elskende-datter. Hun bliver ellevild når hun ser, hvad jeg har lavet til hende. Er du til lækre kager må dette skema lige være noget for dig.

gratis skoleskema

Det sidste skema er lavet til huset ældste. Ikke sikker på at han selv vil bruge det, men jeg synes det er meget rart at følge med i, hvilke fag han har de forskellige dage. Jeg har lavet det i et helt enkelt design som jeg synes passer ind i ungdomsværelset.

Skulle du have lyst til at printe mine skemaer så klik blot på de følgende link; skoleskema til de yngste, kageskema til alle kage elskere og computerskema hvis du er til de enkle look.

Har du læst min liste Skolestart – 10 ting du skal have tjek på? Ellers vil jeg anbefale dig at smutte ind forbi og tjekke den ud, måske der stadig er noget du ikke har tjek på?

Følg SuperPrinsessen på Pinterest hvis du vil holdes opdateret med nye tips, ideer og opskrifter

One thought on “Gratis skoleskema – fri download

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *