Hvordan kan man tjene penge på at blogge?

Hvordan kan man tjene penge på at blogge? Et super godt spørgsmål som rigtig mange bloggere nok gerne vil have et svar på. Jeg kan ikke give dig svaret, men jeg kan anbefale dig en super bog, der hjælper dig lidt på vej mod indtjening på bloggen. Og i denne weekend kan den købes med rabat!

//indeholder affiliatelink//

Hvordan kan man tjene penge på at blogge?

Det er Tina bag siden BlivMorblogger.dk der har udgivet en rigtig fin e-bog omkring emnet. Hun kommer masser af gode tips og ideer. Ikke kun til indtjening, men også omkring bloggens opbygning osv. Jeg kan varmt anbefale alle jer andre at følge hende.

I denne weekend er det muligt at købe bogen med 30% rabat, da Tina inden for en uge er blevet forlovet, gift og fyldt 30 år. Stort tillykke herfra.

Hvordan kan man tjene penge på at blogge?

Lav en blog du kan tjene penge på – køb e-bogen her

Personligt bruger jeg ind imellem affiliatelinks i mine indlæg. Affiliatelinks har ingen betydning for kunden, det koster ikke ekstra at købe igennem et affiliatelink, det er noget den webshop der sælger produktet betaler bloggeren. På den måde tjener jeg lidt ved at linke når jeg fortæller jer om f.eks. det nye tøj jeg har købt. Jeg bruger dog kun den type link, når det drejer sig om et produkt jeg kan stå inde for. Affiliatelinks vil altid stå markeret øverst i mit indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *