Fødselsdag & fest

Gaveideer til 4-årig pige

Gaveideer til 4-årig pige. Hvad finder jeg på? Husets yngste Prinsesse fylder 4 år sidst i september og i den anledning skal der jo skrives ønskeseddel. Jeg har valgt at dele hendes ønsker med Jer til inspiration og håber I vil bidrage med endnu flere ideer til den lille liste (det er jo også snart jul)

Det er rigtig svært at skrive ønskeseddel sammen med Johanne. Hun har stort set alt, hvad hun skal bruge og derfor er ønskesedlen en blanding og legetøj og praktisk udstyr til dagligdagen. Med tre store søskende, hvoraf de to er piger arver hun en masse legetøj og tøj. Hun har cykel, dukkevogn, legekøkken og så videre. Der står store kasser med Lego, både Duplo, Friends og City. Hun har flere store kasser med Playmobil og en stor togbane. Så det er ikke legetøj hun mangler. Men hvad finder vi så på? Har er mit bud på gaveideer til 4-årig pige.

gaveideer til 4-årig pige

Gaveideer til 4-årig pige
  • Pusser (hjemmesko). Johanne ønsker sig nye pusser og de skal være med prinsesser, Belle på den ene og Ariel på den anden. Moster er sat på opgaven, men da det ser ud til at være mere eller mindre umuligt har Moster kig på et par lækre lilla futter til hende.
  • Schleich Bayala. Johanne er lige som storesøster på 6 år vildt fascineret af fantasiverdenen med alfer, feer og enhjørninger. Hun fik i sommerferien et reklame blad fra Schleich og har sat x ved alle figurer fra Bayala serien.
  • Regntøj. Johanne gider ikke sin regndragt mere. Hun vil have rigtig regnbukser. Så jeg har kigget lidt rundt på nettet og fundet frem til et flot lilla sæt fra Mikk-line. Er der nogen der har erfaring med kvaliteten? Hvordan er slidstyrken og hvad med størrelsen?
  • Puslespil. Johanne elsker at bygge puslespil. Jeg har fundet et rigtig flot Danmarkskort, som jeg tænker vil være både sjovt og lærerigt. Det er jo altid rart når man kan kombinere leg og læring.
  • Morgenkåbe. Vi savnede en morgenkåbe på campingturen i sommerferien og tænker også den fint kan bruges her hjemme efter badet. Jeg har sat Mormor på opgaven og ved hun har klikket en rigtig lækker vamset morgenkåbe hjem til fødselsdagsbarnet.
  • Lange bukser. Johanne elsker kjoler, men ind imellem er lange bukser altså bare mere praktisk i børnehaven. Og jeg tror hun er vokset lidt i sommer for kan se at bukserne i skabet begynder at krympe. Der ligger selvfølgelig en stak arvesager, men det er altså lækkert med lidt nyt også.
Flere gode ideer?

Jeg kunne godt bruge et par ideer mere til ønskesedlen, så hvis du kender verdens bedste gaveidé til en 4-årig pige så skriv endelig en kommentar til dette skriv. Jeg og ikke mindst familien vil blive glad for flere ideer. Johanne selv har foreslået en bamse, da jeg så sagde at vi havde bamser nok, gik der kun kort tid, så kiggede hun på mig og sagde “så en lille bamse”.

Hvis I savner ideer til en 3-årig pige så kan I læse om fødselsdagen sidste år og se billeder af hendes gavebord. Dengang var det eneste hun ønskede sig en giraf!

Indeholder affiliatelink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *