Gurli Gris – endnu et fødselsdagstema

Gurli Gris er det helt store hit hos min yngste datter, hun elsker de små hyggelige tegnefilm om den lille gris og hendes familie, så selvfølgelig skulle det være temaet til årets fødselsdagsfest. Jeg har selv lavet samlet ideer til festen og tænkte jeg ville give dem videre til alle jer med små Gurli Gris fans der hjemme.

Hip Hip hurra. Husets yngste Prinsesse fylder 4 år i dag og igår havde vi huset fuld af gæster. Først alle vennerne fra børnehaven og derefter familien.

Gurli Gris og mudderpøle

Jeg havde dækket bordet med grønne duge og mudderpøle klippet i brun karton. På bordet stod også en lille spand og to par gummistøvler. Børnene lurede straks, at det var mudderpøle og sad og kastede “mudder” efter hinanden. Jeg kunne ikke finde krus med Gurli Gris, så vi fandt et billede på Pinterest, printede, klippede ud og limede på. Utrolig enkelt og meget let at lave – og sikker på at det også er billigere end at købe færdig printede krus.

Jeg serverede Gurli Gris kage for alle børnene. Hvilket var en stor succes. Godt jeg havde lavet to styk. Det var en hel almindelig svampet chokoladekage pyntet med fondant. Derefter malede jeg den hvide fondant med rød frugtfarve og tegnede op med en sort sukker-tusch. Så bliver det ikke meget lettere.

Gurli Gris

Da venner fra børnehave alle er samme årgang som Johanne, det vil sige 13 børn på 3-4 år skulle vi have et par små lette ideer i baghånden. Derfor havde jeg printet tegninger til farvelægning og lavet et tegne bord med farveblyanter ved vores sofabord. Det fungerede rigtig fint og blev flittig brugt.

Gratis print selv

Jeg har brugt Pinterest rigtig meget i min planlægning og har bl.a. oprettet en opslagstavle med alle de ideer jeg har fundet til Gurli Gris fødselsdagen. Her finder I også link til de ting jeg har printet til fødselsdagen.

Jeg har bl.a. udskrevet disse flotte bogstaver. Tænker at de her efter fødselsdagen flyttes op på hendes værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *