Efterårsferien – 5 aktiviteter I kan hygge jer med

Efterårsferien står for døren. I hvert fald for de, der er så heldige at have ferie. Men hvad skal denne ferie så bruges på? Jeg kommer her med mit bud på aktiviteter til efterårsferien.

efterårsferien

Efterårsferien venter lige om hjørnet

Her hjemme bliver det kun til et par dages efterårsferie for os voksne, men børnene har alle 4 en uges ferie, og de glæder sig. Jeg arbejder de tre første dage og holder derefter to fridage, manden må nøjes med en fridag om fredagen. De tre store har alle fri fra skole og beholder også lillesøster hjemme fra børnehaven. Det kan fint lade sig gøre da min mand er på eftermiddag/aften hold den uge og derfor først kører kl. 14.

Hygge og små aktiviteter

Men selvom vi forældre skal arbejde så skal der alligevel hygges lidt ekstra i efterårsferien. Selvom jeg skal op og på arbejde så kan børnene godt være længe oppe om aftenen og på den måde dufter det stadig lidt af ferie. Vi har kun en ting på programmet indtil videre og det er om fredagen. Der skal der nemlig købes vintertøj til hele banden. Så der står den på shopping! Resten af ugen er kalenderen tom. Den perfekte start på efterårsferien.

Jeg har en masse ideer til hygge og små aktiviteter som vi kan fylde ind alt efter, hvad vi har lyst til. Så her kommer min lille liste til inspiration:

  • Perleplader. Super hyggeligt og alle kan være med
  • Bage. Vi skal da også bage kage og nyde den med et krus varm kakao
  • Pynte til Halloween. I kan se vores bud på diy halloween pynt her
  • Lave lygter. Det er så hyggeligt med lys udendørs i den mørke tid
  • Spille spil

Mine børn elsker at lave perleplader og det er en aktivitet, der ofte samler hele familien. Hvis I ikke ved, hvad I skal gå igang med så er et godt bud vores flotte drømmefanger. Den er så enkel at lave og så utrolig flot at have hængende.

At gå i køkkenet

At gå i køkkenet sammen er utrolig hyggeligt og særlig i efterårsferien, hvor man har tid til det. I det daglige laver vi sjældent mad sammen da vi ofte har travlt med en masse andre gøremål. Så i ferien nyder vi tiden til det og  lur mig om der ikke skal bages en kage eller to. Der ligger efterhånden en hel del børnevenlige opskrifter her på bloggen, så der er rig mulighed for at prøve en ny opskrift.

glutenfri roulade

Lys i mørket

Ud over turen i køkkenet så skal vi også have lavet nye lygter til haven. Jeg elsker at tænde lyset i dem på en kold mørk aften. Der ligger allerede et par ideer til inspiration her på bloggen, men tænker vi vil prøve nye ideer af i år. Så måske kommer der et nyt indlæg med fine lygter til haven senere.

Følg SuperPrinsessen på Pinterest for flere ideer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *