Julesokker – er du klar til jul?

Julesokker – er du klar til jul?

16. oktober 2018 6 Af superprinsessen

Jeg har syet julesokker til mine børn, eller det vil sige jeg manglede husets yngste. Pinligt at indrømme da hun lige er fyldt 4 år. I år skulle det altså være. De første år gik det fint og hun opdagede intet og sidste år fandt nissen en nissehue den gemte gaverne i, men i år skal hun have en julesok.

Jeg har tegnet og syet og tænkte at jeg ville dele med jer. Det er jo ikke en fantastisk ny opfindelse, men en utrolig let måde at sy en julesok på. Til mine julesokker bruger jeg to forskellige stykker stof. Et til yderst og et til foer. Da julestoffet er lidt tyndt valgte jeg et lidt kraftigere stykke til foer.

Start med at klippe to julesokker i hver farve. Altså fire i alt.

Sy sokkerne sammen. Et julestof og et stykke foer. Sy dem sammen ret mod ret, så de ser ud som på billedet, her under, når de foldes ud.

Placer de to stykker oven på hinanden ret mod ret og sy sammen. Husk at lave en lille vende hul (det gør jeg altid i foer stykket, så slipper jeg for at lukke med fine sting) Husk at placere stroppen til ophæng inden du syer sammen.

Vend julesokken rundt og sy en pæn søm langs kanten for oven – og nu er julesokken klar til brug. Så venter vi bare på at det bliver den 1. december og nissen kigger forbi.

Lyst til flere juleprojekter? Jeg elsker at være kreativ og især nu hvor dagene bliver kortere og indbyder til indendørs hygge. Jeg har flere små projekter igang så jeg lover der kommer mere DIY inden jul og eller kan I jo smutte forbi mine genbrugsstjerner eller mit genbrugsjuletræ imens. Vil også lige anbefale jer at følge min juleopslagstavle på Pinterest for flere gode ideer.