Singles Day – lad julehandlen begynde

Singles Day. Jeg har aldrig hørt om det før og i starten tænkte jeg “hvad skal alle singler mon lave på søndag?” Men det er åbenbart det nyeste inden for shopping eller også er jeg lidt bagud her ovre i Vandkantsdanmark.

Singles Day opstod blandt unge kinesiske studerende i 90’erne, der ønskede at fejre og vise stolthed i det at være single. Navnet på dagen udspringer af den dag den falder på, nemlig d. 11/11 – den dag med aller flest ‘singles’ (et-taller). Singles Day er i dag verdens største online shoppingdag.

Så Singles Day er måske slet ikke så ringe, hvis man som mig godt kan lide at spare penge. Og det der med at spare penge lige her inden jul er jo vildt dejligt. Derfor har jeg fundet nogle gode Singles Day tilbud som jeg vil ind og kigge lidt nærmere på.

Singles Day tilbud

Teenstyle.dk kører med 15 % rabat på ikke nedsatte varer. Jeg har bl.a. kig på denne fede karrygule hue til den ældste Prinsesse.

Singles Day

Hos Kids-world kører de med 50% på en “En-tilbage-kampagne” så der gælder det om at være hurtig (og heldig) men til gengæld er der mange penge at spare. Der er altså en hel del lækre mærker at vælge imellem.

Men det er ikke kun børnetøj det er muligt at købe til en god pris i dag. Hos Saxo.dk har de sat 111 bøger ned til 111,- (tilbud for medlemmer, men det er muligt at oprette 14 dages gratis medlemsskab) Måske er der lige den bog du ønsker dig til jul eller også kan du sikre dig en billig gave til en du holder af. Jeg ser bl.a. den nye bog om Kim Larsen på listen over bøger til 111,-

Hos El-Giganten starter deres Singles Day tilbud kl. 10 – og der ser ud til at der er mange penge at spare, hvis man lige står og mangler lidt elektronik. Jeg overvejer lige at lure lidt på deres computer tilbud. Jeg ønsker mig nemlig en ny til jul. Til mig fra mig måske!

Sport 24 kører med 25% på ikke nedsatte varer, og til sidst lige et lille link til krea-folket; rito.dk har også en kategori med Singles Day tilbud. Det er muligt at spare helt op til 90%

God Singles Day til jer alle – og ligger du inde med et link til et godt tilbud så del det endelig her på bloggen.

 

 

 

Related Posts

One thought on “Singles Day – lad julehandlen begynde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *