Julesmåkager – mine tre favoritter

Julesmåkager – mine tre favoritter

14. november 2018 1 Af superprinsessen

Julesmåkager er et must. De hører simpelthen julen til. Jeg elsker at bage, hvilket nok efterhånden er gået op for de fleste. Og her op til jul bliver der rigtig hyggebagt i det lille hus på landet. Jeg har derfor fundet mine 3 favorit småkageopskrifter frem fra gemmerne. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Jeg har været i gemmerne og fundet mine opskrifter frem på lækre julesmåkager. At bage hører julen til og julesmåkager er et must. Det er stort set det eneste tidspunkt på året, hvor vi bager småkager. Jeg plejer at bage 3-5 forskellige slags. Vi har en enkelt fødselsdag i december så der ryger der også gerne nogle småkager.

Min personlige favorit er finsk brød. De smager så dejligt og passer perfekt til en kop varm kakao. Denne version er både gluten- og sukkerfri.

På anden pladsen kommer de lækre vaniljekranse. De er godt nok lidt mere krævende at lave, men de er det hele værd, når de nydes i løbet af december måned. Denne opskrift er også både gluten- og sukkerfri.

julesmåkager

Nederst på min lille liste finder vi børnenes favorit; pernødderne. De er så lette at bage og ofte overlader jeg denne småkage til børnene. Der findes næsten ikke noget mere børnevenligt og så elsker de smagsprøverne bagefter. Denne opskrift er glutenfri.

Følg SuperPrinsessen