Jul

Juledekorationer #1

Juledekorationer hører julen til. I hvert fald, hvis I spørger mig. I år har jeg dog tænkt lidt anderledes og indkøbt kunstige stearinlys til projektet.

Kunstige stearinlys er nok ikke det første folk forbinder med julen, men jeg synes faktisk de efterhånden er blevet så naturtro at de ligefrem er blevet pæne at have stående. Jeg valgte i første omgang den lille kogle. Jeg synes den er sød og en passende størrelse til en dekoration på bordet. Lyset er fremstillet i ægte stearin med en bevægelig LED-flamme, hvilket gør at det ser ganske naturligt ud når det er tændt. Udvalget er også blevet meget større i forhold til tidligere, hvor kun lysene på træet var kunstige. Tjek f.eks. disse smukke juledekorationer.

juledekorationer

Lysene er miljøvenlige, men samtidig slipper jeg også for at stå på arbejdet hver morgen og tænke “shit, fik jeg slukket lysene!” I kender det sikkert? Jeg kommer altid i tvivl og derfor tænder jeg sjældent lys om morgenen. Men det behøver jeg ikke længere bekymre mig om.

Jeg har ud over de fine kogler også kunstige fyrfadslys fordelt rundt omkring i huset. De er særlig populære på værelserne, hvor børnene nyder at de må have lys tændt når de falder i søvn.

Juledekorationer

I aften skal jeg på juledekorationsværksted. Jeg håber på en masse ny inspiration inden jeg skal igang med årets dekorationer. Jeg vil lave en kombination af både almindelige traditionelle og kunstige stearinlys. Jeg er nemlig blevet ret vild med at jeg kan have lysene tændt hele tiden uden at jeg skal bekymre mig omkring børn og katte!

Jeg skal nok vise aftenens resultat frem senere. Jeg håber i hvert fald at der er noget at vise frem. Hvordan ser jeres dekorationer ud i år?

Hvis du har lyst til at se endnu mere til min jul så ligger der masser af indlæg her på bloggen og jeg lover at der vil komme masser af juleindlæg i hele december måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *