Slankekur i januar og alt det der

Velkommen 2019. Et nyt år fyldt med nye muligheder. Vi havde en super hyggelig nytårsaften i går og kom godt ind i 2019. Hvad med jer?

2019

2019 byder på en masse nye oplevelser. Det er jeg ganske sikker på. Der ligger allerede et par ting i kalenderen, men ikke mere end der også bliver plads til at fylde ud løbende lige som vi kan lide det. Vi har et par projekter i huset. Der er blevet bestilt ny sofa og så fik vi lige en skør idé om at flytte en dør og det kræver så lige lidt maling bagefter. Kender I det?

Jeg håber at 2019 bliver året, hvor jeg kan smide et par kg eller 10. Ja skulle der ryge mere ville det ikke gøre noget. Jeg synes jeg har motivationen og måske er overskudet der også. Det er vel bare at finde den gyldne og lette middelvej. Jeg har nemlig ikke tid til en masse avanceret madlavning i dagligdagen, men lidt kan vel også gøre det? Andre der er med?

I skal da lige se et billede af desserten fra igår aftes.

Leg og læring i 2019

Ud over den sunde kost vil jeg gerne blogge lidt mere i 2019. Jeg har planer om nye og spændende projekter som jeg håber jeg kan dele med jer snarest. Det er nemlig på tide at jeg begynder at dele ud af det der fylder rigtig meget hos mig; kombinationen af leg og læring. Jeg vil gerne dele alle mine små tips om, hvordan vi leger indlæring ind her i huset. Det findes nemlig ikke noget sjovere end at blive klogere. Nogen der har lyst til at følge med?

Men indtil da vil jeg starte året med at ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg håber vi får et fantastisk år og jeg glæder mig til at fylde det ud med oplevelser, daglige rutiner og bloggen.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *