Opskrifter

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller hører til omkring fastelavn. Der findes flere forskellige udgaver på de lækre boller. I dag vil jeg dele min lækre glutenfri udgave af fastelavnsbollerne med jer.

snedronningen

Det varer jo ikke længe inden det er fastelavn og hvis jeg skal nå at dele min super lækre opskrift på glutenfri fastelavnsboller med jer, så må jeg hellere komme i gang. Så kan i også nå at bage dem et par gange inden fastelavn.

Ingredienser:
2 1/2 dl vand
100 g smør
1 tsk salt eller 1 spsk sukker
150 g Rød Finax
3-5 æg

Fremgangsmåde:
Bring vand, smør og salt/sukker i kog
Tag gryden af varmen og tilsæt melet.
Pisk (el-pisker) til melet er rørt ind i væsken
Sæt gryden over ved lav varme og rør med grydeske til dejen slipper kanten.
Tilsæt et æg af gangen og pisk (el-pisker)

Bages ved 175 grader i 20 min. Sænk til 150 grader og bag videre i 20-25 min (hellere et par min for meget)

fastelavnsboller

Og nu vi er ved det med fastelavn, så vil jeg da lige anbefale jer at kigge ind forbi indlægget med kostumer. Særligt hvis du står og mangler inspiration til, hvad børnene skal klædes ud som i år. 

Følg min opslagstavle med fastelavn på Pinterest for flere gode ideer.

Denne opskrift er offentliggjort første gang 21. januar 2017

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *