Flying Tiger Copenhagen – DIY for små og store

Flying Tiger Copenhagen har et stort udvalg af produkter til små og store kreative DIY projekter. Jeg har sammen med mine tre piger testet produkterne fra Flying Tiger Copenhagen for MomsterTest. Læs med og lad dig inspirere til masser af kreative ideer i vinterferien.

flying tiger copenhagen
//reklame//

Jeg har sammen med mine tre piger på 4, 7 og 10 år testet en stor bunke forskellige kreative produkter fra Flying Tiger Copenhagen. Vi fik selv lov til at bestemme, hvilke produkter vi gerne ville teste så vi handlede ind efter, hvilke DIY projekter vi havde i tankerne, men blev faktisk også inspireret i butikken da vi gik forbi en sød drømmefanger. Sådan en kunne vi da selv lave.

flying tiger copenhagen

Vi har bl.a. leger med piberensere og pompom´er. Det kom der nogle søde hårbøjler ud af. De passer både dukker og børn. Et let lille DIY projekt for de yngste. Sættet fra Flying Tiger Copenhagen er billigt og i en rigtig fin kvalitet. Og så er farverne så skønne.

Vi har også lavet magnetter. Sættet man køber indeholder to magnet stykker som er lige til at tegne på. Vi brugte tusch og fik lavet de fineste magnetter til køleskabet. Et meget nemt sæt og alletiders gaveidé til en kreativ klassekammerat.

Følg med på bloggen i uge 7, hvor der kommer flere DIY for børn lavet med de fine sager fra Flying Tiger Copenhagen. Der vil bl.a. komme DIY på en sød drømmefanger og nogle meget smukke armbånd med en helt særlig betydning.

Flying Tiger Copenhagen – vores vurdering

Flying Tiger Copenhagens udvalg af kreative materialer er utrolig stort og efter at have testet rigtig mange af dem den seneste uge må jeg også sige at kvaliteten er i top over hele linjen. Vi har tidligere købt kreative produkter i Flying Tiger Copenhagen, men havde langt fra testet dem alle. Normalt siger man at pris og kvalitet hænger sammen, det gør den også i mange tilfælde, men ikke her. Prisen er lav og kvaliteten i top. Vi giver Flying Tiger Copenhagen vores anbefalinger.

Du kan læse den samlede test af DIY produkterne fra Flying Tiger Copenhagen hos Momster Test og jeg vil da gerne løfte sløret for at de andre testere også har været ret så imponeret af produkterne. Men smut ind forbi og læs testen – med fare for at blive inspireret til at gå igang med det samme.

2 thoughts on “Flying Tiger Copenhagen – DIY for små og store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *