Morsekode armbånd

Morsekode armbånd

14. februar 2019 3 Af superprinsessen

Morsekode armbånd. Ideen fik vi en aften vi sad og kiggede på Pinterest og nu deler vi den med alle jer andre. Lige til at gå til.

morsekode

Morsekode armbånd er alletiders gaveidé og endnu en af de små DIY projekter vi fik lavet med materialerne fra Flying Tiger Copenhagen, som vi testede i samarbejde med MomsterTest. I kan læse testen her.

For at lave et morsekode armbånd skal du bruge elastiksnor og perler i forskellige farver. Vi købte et sæt med farvemix og en pose med matchende lidt aflange perler. Derefter skal du finde ud af, hvad der skal stå på dit armbånd og finde frem til morsekoden ved hjælp af skemaet her under.

Morsekode armbånd

Det første armbånd Laura lavede var til sig selv. Vi har valgt at adskille de enkelte bogstaver med en sort perle. Nogle vælger at køre bogstaverne ud i et, men tænker at det så er svære at tyde ordet.

morsekode

Vi brugte samme sorte perle på resten af armbåndet. Det giver et flot og enkelt look. Hvis du skal bruge armbåndet som en gave er det en god idé at vedhæfte et lille kort, hvor modtageren kan se morsekoden.

Carolines navn er så langt at der ikke var plads til ekstra perler, men kun lige hendes navn skrevet med morsekode. Hun ved at navnet starter ved den lille knude og C starter med en streg – altså en aflang perle. På den måde kan hun nu skrive sit eget navn som morsekode. Det synes hun er sjovt.

Armbåndene vil helt klart være et hit som gave til veninderne i skolen eller sat sammen med et par andre perlearmbånd i samme nuancer bliver det super flot.

Flere kreative ideer

Der ligger efterhånden en del kreative ideer for små og store her på bloggen. Jeg håber du vil gøre brug af dem, enten alene eller sammen med børnene. Personligt elsker jeg at være kreativ sammen med mine børn, hvilket de fleste ideer nok også bærer præg af. Skulle du få lyst er du også velkommen til at følge mig på Pinterest, hvor jeg gemmer rigtig mange af mine ideer på forskellige opslagstavler.