Gummistøvler – hvilke er de bedste?

Så står jeg endnu engang med et par utætte gummistøvler! Så nu har jeg brug for din hjælp. Hvilke gummistøvler er de bedste?

gummistøvler

Gummistøvler er en nødvendighed i Danmark. De har fast plads i garderoben uanset årstid. Og det gælder hos både små og store. I hvert fald her i huset.

Min 4-årige fik nye støvler i efteråret. Omkring oktober. De er ikke brugt hele vinteren, men i mandags havde hun let mærker efter en hel dag i vinterstøvlerne så derfor valgte vi at sende gummistøvlerne med i børnehave i stedet for. Men i går kommer hun hjem med våde sokker – der er hul i gummistøvlerne. Og her taler jeg ikke om et mit barn har været en klovn og ødelagt de nye gummistøvler hul men om et hul i siden af støvlen der hvor støvle og sål er sat sammen. Det er ikke første gang vi oplever dette og efterhånden er jeg ret træt af at købe nye gummistøvler konstant.

Det er så her I kommer ind i billedet. I har tidligere hjulpet mig med jeres erfaring. Hvilke gummistøvler er de bedste? Hvem kan levere en støvle der kan holde til mange timers leg på en legeplads med både skranter, skov, højt græs og store klatretræer? Har du et bud så vil jeg gerne have du smider en kommentar. Tænker der sidder andre der ude som skal ud og købe nye gummistøvler. Vi skal jo forhåbentlig snart pakke vinterstøvlerne og flyverdragten væk.

Gummistøvler og regntøj

Jeg tænker jeg samler alle jeres gode bud til en gummistøvle-guide senere på ugen. Så skulle du ligge inde med et bud på verdens værste støvle så må du også endelig sige til! Og nu vi er ved det med garderoben og regnvejret. Har du en særlig favorit når det kommer til regntøj?

Husk at du kan følge Superprinsessen på Facebook

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *