DIY

Hama påskeæg

Her i huset står perlerne næsten altid fremme. Hele familien nyder at koble fra med perlerne. De sidste par dage er der bl.a. blevet produceret påskeæg i hama mini perler.

Hama mini påskeæg passer perfekt i størrelsen til en troldegren. Det kræver en hel del tålmodighed at lege med perlerne i mini størrelse, men lidt øvelse gør det lettere. Vi sætter perlerne på ved hjælp af en nål, det synes vi er lettere, men for nogen er det lettest at bruge fingrene og et fint pincetgreb.

Det værste ved hama mini perlerne er når de vælter. Katten mente lige at den skulle være med og satte poten midt på pladen. Alle perlerne skubbede sig så jeg kunne starte forfra. Både påskeæg og kat overlevede!

Jeg har taget et billede af vores hama mini påskeæg inden de blev strøget, da det så er lettere for jer at tælle perlerne, hvis i også selv vil lave påskeæg.

hama mini påskeæg
hama mini påskeæg

De er lavet efter inspiration fra Pinterest og kan også laves i de almindelige perler. Et æg kan være på en kvadratisk plade. Påskeæggene, på billedet her under, er lavet med midi perlerne og pynter smukt i mit stue vindue.

hama påskeæg

Jeg er netop gået igang med at sæt til køkkenvinduet. Jeg kan godt lide de blå farver, men i køkkenet er jeg gået over i nogle lækre forårs pasteller. Jeg håber resultatet bliver lige så godt.

Flere Hama påske ideer

Hvis du lige som os elsker at lege med perler så ligger der inspiration til flere skønne påske ideer her på bloggen og du er også velkommen til at følge mig på Pinterest, hvor jeg løbende opdaterer og gemmer nye ideer.

Skulle du mangle perler til dine påske-projekter så er der gode tilbud hos Rito.dk (affiliate link*) De har et stort udvalg og de har også den smarte æggeformede hama perleplade på lager til kun kr. 9,-

* affiliate link er link, hvor jeg tjener lidt, hvis mine læsere handler på siden. Det koster ikke dig noget, men er udelukkende en aftale imellem mig som blogger og firmaet som gerne vil have reklame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *