Hama påskeæg

Hama påskeæg

8. april 2019 1 Af superprinsessen

Her i huset står perlerne næsten altid fremme. Hele familien nyder at koble fra med perlerne. De sidste par dage er der bl.a. blevet produceret påskeæg i hama mini perler.

Hama mini påskeæg passer perfekt i størrelsen til en troldegren. Det kræver en hel del tålmodighed at lege med perlerne i mini størrelse, men lidt øvelse gør det lettere. Vi sætter perlerne på ved hjælp af en nål, det synes vi er lettere, men for nogen er det lettest at bruge fingrene og et fint pincetgreb.

Det værste ved hama mini perlerne er når de vælter. Katten mente lige at den skulle være med og satte poten midt på pladen. Alle perlerne skubbede sig så jeg kunne starte forfra. Både påskeæg og kat overlevede!

De er lavet efter inspiration fra Pinterest og kan også laves i de almindelige perler. Et æg kan være på en kvadratisk plade. Påskeæggene, på billedet her under, er lavet med midi perlerne og pynter smukt i mit stue vindue.

hama påskeæg

Denne udgave er også lavet i midi perler men fylder knap en plade.

hama påskeæg

Jeg er netop gået igang med at sæt til køkkenvinduet. Jeg kan godt lide de blå farver, men i køkkenet er jeg gået over i nogle lækre forårs pasteller. Jeg håber resultatet bliver lige så godt.

Flere Hama påske ideer

Hvis du lige som os elsker at lege med perler så ligger der inspiration til flere skønne påske ideer her på bloggen og du er også velkommen til at følge mig på Pinterest, hvor jeg løbende opdaterer og gemmer nye ideer.