Antikalksystem – træt af kalk i bruseren?

Jeg har sammen med familien testet Quick & Clean antikalksystem fra BWT. Inden vi startede denne test kendte vi ikke til antikalksystemet og jeg må erkende at vi blev noget overrasket over systemet.

antikalksystem

Vi er 6 mennesker her i huset og bruseren bliver brugt flere gange dagligt. Dette antikalksystem har lettet vores rengøring og dermed sparer vi tid, hvilket jo altid er super godt.

Vi har sammen med MomsterTest testet Quick & Clean antikalksystem fra BWT. Inden vi startede denne test kendte vi ikke til antikalksystemet, men vaskede vores brusekabine ned med diverse rengøringsmidler. Vi har en del kalk i vandet og oplever derfor ofte hvide pletter efter badet.

Antikalksystemet er utrolig let at bruge. Det monteres direkte på armaturet . Det kræver ingen special værktøj og jeg vil vove at påstå at den opgave kan alle klare hvilket jo er super når nu systemet er så smart. Når man så er færdig med at bade, trykker man på knappen, skyller brusekabinen over og vupti ingen kalk. Denne del er lige så let som selve monteringen. Så alt i alt et utrolig let og yderst brugervenligt produkt. Man kan ikke bruge det forkert, hvilket er rigtig rart.

Vi startede med at rengøre brusekabinen inden vi satte antikalksystemet op. Derefter har vi testet systemet i over en måned og må konstatere at kalken i brusekabinen er forsvundet. Selvom vi i starten tænkte at det nok bare var endnu en smart idé må vi erkende at her har vi en super smart opfindelse, der både sparer på tiden og rengøringsmidlerne. At vi samtidig passer på miljøet er ren win win.

Mindre rengøring = mere kreatid

Hvis du har læst til at læse flere erfaringer med antikalksystemet så er det samlede resultat samlet hos Momster. Læs her om hvordan de andre bloggere oplever antikalksystemet.

Og nu hvor vi sparer tid på rengøringen, så er der jo masser af tid til små hyggelige krea projekter sammen med familien. Sy f.eks. de sødeste små retro-kyllinger eller lav smukke påskeæg i hama perler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *