Babydims – find babyting

Alle forældre savner det. Alle forældre snakker om det. Alle forældre vil så gerne have mere af det. Jeg snakker selvfølgelig om tid. Jeg kan ikke give jer mere tid men jeg kan dele et nyt koncept med jer; babydims.

babydims
//reklame//

BabyDims.dk er en søgemaskine indenfor babyudstyr. Her er alt til baby og mindre børn samlet et sted og på den måde sparer alle forældre tid når der skal shoppes. Målet med søgemaskinen er at gøre det lettere at finde nye produkter og gode tilbud inden for baby, graviditet og barsel. 

Med fire børn kender jeg alt til en travl hverdag. Mange ting købes via nettet om aftenen når ungerne er puttet i seng for at spare tid. En søgemaskine for gravide og nybagte forældre er en rigtig god idé.

babydims

Jeg har testet konceptet via deres sødefunktion. Jeg skrev stofble og frem kom
573 produkter fordelt hos 19 butikker. På siden har jeg mulighed for at indskrænke min søgning ved at vælge mellem brand eller butikker, hvilket er utrolig smart.

Spar tid og penge

Babydims.dk er utrolig enkel at bruge. Søgefunktionen er hurtig og det er let at danne sig et overblik, samt vælge de butikker med bedste tilbud. Tænk at spare både tid og penge!

Så, når jeg tænker på, hvor meget udstyr, der skal samles sammen når man har små børn og hvordan jeg ofte har brugt masser af tid på at finde de bedste tilbud, så er der altså tid at spare ved at bruge babydims.dk og den ekstra tid kan jo passende bruges på kreative aktiviteter eller en gåtur i det gode vejr.

Dog skal du stadig være opmærksom på at ikke alle firmaer er en del af babydims.dk og derfor vil det stadig være muligt at finde produkterne andre steder, men du får i hvert fald et godt sted at starte.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *