Hama – allertiders perlesæt

Hama perler er det store hit her i huset. Vi elsker at lave flotte figurer til pynt rundt om i huset. Er du også til Hama så læs med her, hvor jeg også kan fortælle om et rigtig godt tilbud samt et nyt lækkert perlesæt.

hama

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Momster Test og indeholder reklame for Panduro, som har sendt os det fine perlesæt samt et gavekort til køb af perler.

Har I set de nye Hama perlekit som Panduro har lavet i samarbejde med Anja Takacs? De er simpelthen så super fine. Vi har modtaget sættet Forest Friends, som indeholder perler til 5 søde dyr samt plader og mønstre.

Æsken er en super gaveidé da den indeholder alt, hvad du har brug for, for at kunne lave de søde dyr. Sættet er beregnet for børn fra 5 år. Mønsteret er lavet på store tydelige billeder, men desværre ikke i str. 1:1, hvilket ville have været helt perfekt. Men med lidt hjælp kan selv yngre børn lave de søde dyr og så er det jo et hyggeligt projekt at lave sammen. Her i huset nyder vi i hvert fald at Hama kan samle hele familien omkring bordet.

Et godt Hama tilbud

Og nu kommer vi til det gode tilbud. Panduro har i uge 18-21 20% rabat på alle deres Hama produkter. Det gælder både i de fysiske butikker og på deres webshop. Det vil sige at du kan få det søde perlekit fra Anja Takacs til kun 120,- Det er da et super tilbud.

Vi har været i Panduro i Kolding i dag og shoppe lidt flere Hama perler til samlingen. Vi købte bl.a. 10 poser med Hama mini så vi kan lege lidt mere med de små perler. Hvilket vi glæder os rigtig meget til.

Det andet sæt Anja Takacs har designet til Panduro indeholder 3 søde elefanter og jeg synes de vil passe perfekt ind på børneværelset, da det efter min mening henvender sig lidt mere til de yngre børn.

Vi håber at der kommer flere skønne perlesæt og i mellemtiden vil vi hygge os med at lave en masse andre perle-ting.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *