Universe – oplevelser for hele familien

Er du til naturvidenskab og teknologi? Elsker du og dine børn at prøve nye aktiviteter? Så læs med her – vi har nemlig været en tur i Universe.

Reklame – da vi var inviteret af Universe

I søndags besøgte jeg oplevelsesparken Universe sammen med manden og alle fire børn (4, 7, 11 & 15 år). Jeg har besøgt Universe en gang tidligere med skolen, hvor jeg arbejder, men jeg har aldrig været der sammen med familien.

Vi startede med at gå til Virtuel Reality området. De to store ville gerne prøve den nye VR Coaster og vi tænkte det var smartest at starte der inden der kom for mange mennesker.

Det er første gang jeg prøver et par VR briller og nøj, hvor er det vildt. Det er slet ikke mig og min køresyge. Men manden og børnene fik både bygget rutsjebane og kørt racerløb. De var helt vilde. De to små var for små til at prøve, men fik i stedet lov til at opleve Robert Robot Show.

universe

Universe byder på rigtig mange spændende aktiviteter. Særligt de to store kunne prøve rigtig mange aktiviteter. Bl.a. fik de afprøvet sig selv i film studiet i filmen “I krig og kærlighed”, hvilket Laura synes var vildt sjovt. Klippet kunne vi downloade til computeren da vi kom hjem. Jeg synes bare hun ser vild fin ud i det gamle tøj.

En tur i højderne

Efter den korte karriere som skuespiller gik vi til Sky Trail, en kæmpe stor og ret højre klatrebane. De tre store var alle oppe og prøve. Imens falder Johanne i snak med en ung mand, der er ansat i Universe. Han fortæller hende at hun skal lokke os andre med over i Ball Factory og imens de store klatrer når Johanne både at køre el-bil og spille 4 på stribe med den søde unge mand.

universe

Vi oplevede de ansatte i Universe som utrolig høflige og yderst hjælpsomme. I Sky Trail klatrede der hele tiden en medarbejder rundt. Da der på et tidspunkt kun var vores børn i tårnet gik han hen til dem og lokkede dem til at afprøve egne grænser. Så fedt.

universe

Inden vi nød vores medbragte mad (hvilket ikke er nødvendig at medbringe da der er flere fine spise muligheder i Universe) fik de to store lige en tur på segway.

Johanne fik os alle guidet til Ball Factory og helt rigtig; det var lige noget for små tøserne. Vi andre synes egentlig også at det var ret sjovt at lege med de forskellige “maskiner”.

Universe i solskin

Da de store gerne ville tilbage til VR huset, valgte vi at dele os op. De to små fik afprøvet nogle rigtig lækre legepladser og hyggede sig rigtig meget.

legeplads

Vi sluttede af med Waterworks, hvor de endte med at tage en svømmetur i søen. De hyggede sig helt vildt.

universe

En fantastisk dag

Universe gav os en fantastisk dag. Vi oplevede en masse og nåede ikke engang det hele. Vi fik prøvet grænser af og oplevede både is, lyn og gletsjer i den blå kube. Hvilket var fantastisk.

Universe henvender sig til børnefamilier, men mest til de lidt større børn. Jeg tænker fra skolealderen og op. Der var flere steder hvor vores 7-årige var for lille, men også mange steder, hvor hun kunne være med.

Det er gratis for børn under 5 år at komme ind, hvilket også passer meget godt med deres målgruppe. Men har du børn, der elsker at udfordre sig selv og hinanden og samtidig gerne vil lære så er Universe virkelig et besøg værd. Det gjorde det selvfølgelig kun helt perfekt at solen skinnede fra en skyfri himmel og alle andre havde valgt stranden. Vi stod kun i kø ved VR Coaster og kun i ganske kort tid.

Jeg har spurgt resten af familien og alle er enige om at Universe får vores varmeste anbefalinger. Aktiviteterne var gode, medarbejderne søde, toiletterne og parken dejlig ren og vi havde en fantastisk dag.

Så skal sommerferien tilbringes i Danmark, så besøg Universe eller tjek vores andre anmeldelser her.

2 thoughts on “Universe – oplevelser for hele familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *