Første skoledag – er I klar?

Inden vi ser os om er sommerferien slut og børnene starter i skole igen. Jeg har samlet lidt skolestarts hjælp til jer. Er I klar til første skoledag?

første skoledag

Jeg er mor til tre skolebørn. De går på hver deres skole og har været deres liste over ting, der skal være klar inden første skoledag på mandag. De starter i henholdsvis 2., 5. og 9. klasse (nøj, hvor tiden flyver afsted)

Jeg skrev sidste år en tjekliste med 10 ting du skal have tjek på inden skolestart. Jeg bruger stadig listen til at tjekke om mine børn er klar til skolestart. Du kan finde min liste her og du er velkommen til at komme med tilføjelser, hvis du synes der er noget jeg har glemt. nyt skoleskema

Første skoledag = nyt skoleskema

Hver år, første skoledag, modtager børnene deres nye skema. Jeg har været et smut inde på forældreintra og lure lidt. Det er jo altid lidt spændende at se, hvilke fag og lærere de skal have. Hvis I lige som mig godt kan lide at have styr på skoledagen så ligger der et par skoleskemaer til fri download her på bloggen. Tænker det er meget rart at have styr på idrætstøjet, biblioteksbøgerne og hvad de ellers skal medbringe.

Og så lige et lille fif. Hvis I, lige som mig, heller ikke gider fylde penalhuset op igen om et par uger når alting er forsvundet i klassen, så husk navn.

Jeg bruger navneklistermærker på større ting og så bruger jeg en sprittusch til at skrive navn på f.eks. farveblyanter. Det sparer altså en del og det er meget lettere for børnene at holde styr på deres ting. Børn låner låner tit ved hinanden og når de så skal rydde op så husker de ikke hvor de lånte de forskellige ting. Med navnemærker er det lettere at rydde op og aflevere tingene retur til rette ejermand.

Følg SuperPrinsessen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *