Hawaii – temafest forberedelser

Hawaii – temafest forberedelser

27. august 2019 0 Af superprinsessen

Inden længe fylder husets midterste prinsesse 8 år. Det er en stor dag og hun har allerede nu bestemt at det skal fejres med Hawaii tema. Jeg har sat gang i de første forberedelser.

hawaii party
Indeholder affiliate link

Caroline elsker fest og farver og derfor ingen fødselsdag uden et tema. Det kunne ellers også være hyggeligt, men for Caroline betyder det noget at alt passer sammen. Hun kom sidste dag og sagde; “til min fødselsdag skal vi holde strand fest” Jeg måtte svare at det nok ikke var dem bedste kombi når man fylder år midt i november. Jeg foreslog derfor at vi lavede et Hawaii tema og den var hun straks med på. “Sådan en fest med blomsterkranse om halsen og Hula hula skørter” Ja præcis. Sådan en fest!

Så nu er forberedelserne gået i gang. Vi har lavet en liste over ting vi tænker hører sig til og så tænker jeg at der garanteret sidder nogen og læser med som også har masser af ideer.

Hawaii – temafest

  • Blomsterkranse
  • Skørter
  • Blomster
  • Guirlander med blomster
  • Sugerør
  • Bordpynt
  • Mad & drikke
  • Underholdning

Jeg har bestilt de første dele hjem til festen. Det var vigtigt for Caroline at alle børn fik en blomsterkrans. Så vi har bestilt blomsterkranse hjem til hele klassen.

hawaii

Jeg har også bestilt lidt forskellige guirlander hjem. Der findes utrolig mange forskellige udgaver på nettet. Men synes disse er utrolig fine og i nogle skønne klare farver.

hawaii

Til bordet overvejer jeg disse store flotte blade. Tænker de vil fuldende Hawaii looket og så kan jeg dække op med en dug fra skabet.

Hawaii påklædning

Caroline har selvfølgelig et ønske om at hun skal have Hawaii skørt på til festen. Hun har brugt rigtig lang tid på at kigge efter et bast skørt og endte med at bestemme sig for et flot blåt skørt. Tænker vi syer en blomstret overdel til.

Temafester

Er du lige som os vild med at holde temafester så har jeg tidligere skrevet om nogle af vores fester her på bloggen. Du finder dem her og håber de kan være til inspiration.