Squashmuffins

Ind imellem skal der prøves noget nyt og da jeg fik en squash ved en kollega blev jeg nødt til at teste den i en lækker squashmuffins til madpakken. Vil du også snyde børnene så læs med her.

squashmuffins

Jeg fik en squash ved min kollega. Frisk plukket fra køkkenhaven. Normalt laver jeg farseret squash når jeg får fingre i squash der er store nok, men denne var ikke så stor og derfor fik jeg lyst til at bage. Jeg gad ikke bage kage, men tænkte det kunne være fedt med en sundere udgave så de kunne komme med børnene i madkassen.

Desværre har mine børn det med at bakke fuldstændig når de hører noget der rimer på sundt. Så det gælder om at snyde dem lidt og det lykkedes. Disse skønne squashmuffins dufter af kanel og smager fantastisk. Og så er de super lette at lave.

Squashmuffins – ca. 20 stk.

 • 300 g squash
 • 4 æg
 • 150 g havregryn
 • 50 g kokos
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk kardemomme
 • 2 tsk kanel
 • 1 spsk sirup
 • 1 banan

Fremgangsmåde

 • Skræl squashen og riv den groft
 • Bland æg, havregryn, kokos, bagepulver, kardemomme og kanel i en skål
 • Tilsæt squash og sirup
 • Mos bananen ned i masen og rør godt rundt
 • Bages ca. 20 minutter ved 200 grader

Følg SuperPrinsessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *