Godnathistorier

Godnathistorier

24. september 2019 1 Af superprinsessen

Kender i Vilter? Altså Vilter Ørngot, verdens bedste drømmemager? Hvis ikke så læs med. Her kommer nemlig hint til nogle super gode godnathistorier.

Vilter Ørngot bliver kaldt for verdens bedste drømmepilot og det er ikke uden grund, for Vilter kan nemlig noget ganske særligt. Han inviterer dit barn med på sjove rejser og fantastiske eventyr. Det hele foregår i godnathistorier, hvor dit barn har hovedrollen.

I kender sikkert de personlige bøger som ind imellem dukker op på diverse medier, bøger hvor barnets navn skrives ind i historien. Det foregår på samme måde med Vilters godnathistorier.

Johanne er vild med historierne. De er skrevet på et rigtig fint og nutidigt sprog. Glemmer ikke første gang jeg læste historien højt for hende. Pludselig går det op for hende at historien handler om hende og derefter var den bare ekstra god. Hvilket barn nyder ikke at få lov til at være i centrum?

Bag historierne om Vilter står to fædre med en fælles mission om at få ungerne i seng i en fart, som de selv udtrykker det. De kender hinanden via børnene og skriver sammen de nye godnathistorier om Vilter, som de sammenligner med en moderne udgave af Ole Lukøje.

De har to langsigtede mål:

  • at hjælpe forældre med at få deres børn i seng på en god måde
  • at skabe et univers, der kan inspirere flere børn til selv at læse mere

To mål jeg helt klar synes er super gode. Det er nemlig vigtigt at afslutte dagen på en god måde, men også fedt at gøre det med en god historie. At få børn til at læse mere må være et mål rigtig mange af os har. Jeg gør i hvert fald mit til at bringe læseglæden videre til mine børn.

Jeg har aldrig haft problemer med at få børnene i seng eller bøvlet med at få dem til at sove. Ok, enkelte aftener ind imellem, men ikke noget fast. Så om historierne har en effekt på puttetiden kan jeg ikke udtale mig om, men uanset hvad så nyder alle børn en god historie inden sengetid og hvorfor så ikke slutte dagen af med en sjov historie hvor barnet er i centrum?

Gratis godnathistorier

Skulle du sidde og få lyst til at læse Vilters godnathistorier højt for dit barn, så er det muligt at få hele tre historier gratis. De bliver tilsendt på email og det fungerer super godt. Vi har endnu kun læst de gratis godnathistorier, men det er muligt at udvide samlingen ved at købe drømmepakker. Hele 10 godnathistorier for 99,-

Læs selv godnathistorier

Jeg overvejer læs-selv pakken, som er beregnet til begynderlæsning fra 1.-4. klasse med et lixtal mellem 9-18 til Caroline. Tænker hun vil synes den er spændende. Hun nyder i hvert fald at lytte med når vi læser om Johanne.

Har du fulgt med her på bloggen den seneste måned omkring mit tema med børnebøger? Jeg kan mærke at jeg ikke er færdig endnu med at dele mine gode bøger med alle jer andre, så vi fortsætter lidt endnu. Håber I vil læse med?