Jul

Kalendergaver – hvad gemmer nissen i sokken?

Vi kommer ikke uden om det. Julen nærmer sig og det samme gør traditionen omkring kalendergaver. Mine 4 børn får en lille ting i sokken hver dag. Brug for inspiration? Så læs med her

kalendergaver

Jeg elsker julen. Jeg elsker alle traditionerne. Vi har rigtig mange traditioner omkring julen her hjemme. En af de vigtigste, hvis du spørger børnene, er nissen, der kommer med en lille gave i sokkerne hver nat. Kalendergaver har vi altid brugt. De får en gave hver dag frem til juleaften. Nogle dage er der en lille ting og andre dage en lidt større ting.

Jeg har samlet et par ideer til de yngste. Et par ideer til hvad mine to piger på 5 og 7 (8 når vi når til jul) vil finde i sokkerne i december:

  • Blyanter, viskelæder, farveblyanter, blyantspidsere, linealer osv. Der er ofte behov for at få penalhuset opdateret efter juleferien. Hvorfor ikke benytte sig af det og forkæle ungerne med lidt nyt i sokkerne?
  • Klistermærker og klistermærkebøger.
  • Malebøger. Mine piger elsker at tegne og male, så nye malebøger er altid et hit.
  • Hårpynt. Rigtig piger. I kender dem sikker? De elsker at få nyt pynt til håret. Jeg køber sjældent nye elastikker for så passer det med at kassen er ved at være tom nu, hvor vi nærmer os julen og kalendergaverne.
kalendergaver, schleich
Indeholder affiliatelink

Flere kalendergaver

  • Schleich står højt på ønskesedlen igen i år, så tænker også der ryger et par figurer i julesokken igen i år. Jeg handler ofte Schleich her, hvor der er et stort udvalg.
  • Praktiske ting får også plads i julesokkerne hos os. Det kan være tandbørster, tandpasta, shampoo, strømper og strømpebukser.

Jeg prøver at undgå slik og andet spiseligt i julesokken, men ind imellem ligger der et lille stykke chokolade eller en pakke rosiner.

Hvis dit barn endnu ikke ejer en julesok har jeg lavet en let DIY, hvor du bliver guidet igennem trin for trin så du let selv kan sy en personlig julesok. Det er et hyggeligt lille projekt og nu er der ingen undskyldning for ikke at nå det inden jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *