Drynites – bleer til store børn

Vi har i samarbejde med Momstertest testet Drynites bleer fra Huggies. Eller det vil sige min yngste datter, Johanne på 5 år har testet bleer og jeg lover jer at de er blevet testet.

drynites

Hjemme ved os er det ok at sove med ble selvom man er 5 år. Vi har været turen igennem med storebror og ved at de med tiden lærer at sove tørt. Eller det er jo ikke noget de lærer, men noget de udvikles til. Det må aldrig blive et tabu. Derefter er bleerne er naturlig del af putte-ritualet og ikke noget vi prøver at skjule. Den indstilling gør det meget lettere at være vådligger og derfor sagde vi ja til at teste Drynites sammen med Johanne.

Vi har siden hun smed bleen for nogle år tilbage prøvet forskellige måder til at få hende tør om natten. Først troede vi det var dovenskab og skyndte os at sende hende på wc om morgenen, men bleen var allerede våd. Så har vi prøvet med klistermærke-pædagogikken for at teste om hun ved belønning kunne holde sig og sove tørt. Det kunne hun ikke. Derfor er vi kommet frem til at hun er, lige som sin storebror var det, vådligger. Johanne er den yngste i en søskendeflok på 4. De to piger før hende har ikke haft problemer med at holde sig tør om natten. Så derfor vi i starten ikke helt troede hun havde samme problem.

Test af Drynites

Johanne er ikke så gammel endnu at hun er begyndt at reagere på, hvordan bleerne ser ud, men hun blev da vældig begejstret da hun åbnede den første pakke og så de flotte, meget tøsede, bleer. Hun er gået meget op i testen og har flere gange nævnt de flotte bleer. For Johanne er det vigtigt at hun selv kan tage bleen på. Derfor skal den være holdbar i sidesømmene så hun ikke kan hive den i stykker når hun trækker den op. Pasformem er også vigtig. Bleen må ikke sidde for løst, men heller ikke for stram.

Johanne er ikke ret stor (108 cm), men alligevel sidder bleerne fint på hende.

Johanne har testet bleerne grundigt. Hun har taget dem på længe inden sengetid og brugt dem som underbukser under nattøjet imes vi har læst godnathistorie eller set tv. Hun har sovet længe og stået op med en meget våd ble, men ingen våde bukser. Bleerne lever klart op til vores forventninger.

Fremtiden med Drynites

Vi brugte bleerne i drengeudgaven til storebror da han var vådligger helt op til 12 års alderen og allerede dengang var bleerne rigtig gode og i meget høj kvalitet. Hvis Johanne fortsætter med at være vådligger vil vi helt klart vende tilbage til DryNites. Bleerne får vores varmeste anbefalinger.

Inden længe kan I læse den samlede test hos Momstertest.dk Her kan I også se vores samlede bedømmelse af bleerne.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *