Lundby – en julegave idé

Er du igang med årets julegaver? Jeg er så småt gået i gang og har netop fundet en fantastisk idé til husets yngste prinsesse; et Lundby dukkehus

Ingen hemmelighed at jeg synes det er svært at finde på gaveideer til børnene. Med fire børn indeholder huset efterhånden en større samling legetøj og hvorfor købe nyt når man kan bruge det vi allerede har?

Jeg er rigtig god til at finde nye spil og tøj til deres ønskesedler. Det kniber med legetøjet. Sidste aften faldt jeg over en annonce med et dukkehus fra Lundby. Næsten magen til det jeg havde som barn. Det byggede vi sidste år om til nisse bo med julepynt, lys og små møbler. Sådan et dukkehus skal Johanne have til jul. Johanne elsker at lege med hendes Pippi hus og dertil hørende figurer. Mon ikke et dukkehus med endnu flere små detaljer vil blive en succes?

Jeg har været inde og kigge på udvalget af dukkehuse og er kommet frem til at det bliver et Lundby Life dukkehus. Det ser flot ud og så kan hun ønske sig tilbygninger senere.

lundby
Indeholder affiliatelink

Mere Lundby

Det smarte ved denne julegave er at den automastisk giver ideer til resten af familien for hun skal jo også have køkken, sofa, seng og mennesker til huset. Så på den måde fik jeg liee skrevet ønskeseddel til både bedsteforældre , moster og onkel. I må gerne snuppe ideen – og hvis I er hurtige har jeg fundet Lundby på tilbud hos Jollyroom (affiliatelink). Jeg har også fundet nogle fine sæt hos Børnenes Kartel og EuroToys (affiliatelink). Begge steder kan der købes både møbler og små ting.

lundby

Flere gaveideer

Når jeg nu har yngstebarnet på plads kan jeg koncentrere mig om at finde på ideer til de 3 ældste. Gode ideer modtages gerne. De har selvfølgelig også selv nogle ønsker men kan også godt lide at overraske dem.

Jeg har I øvrigt tidligere skrevet lidt omkring gaveideer her på bloggen, måske det er noget I kan bruge til inspiration?

One thought on “Lundby – en julegave idé

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *