Opskrifter

Chokoladedonuts – endnu en glutenfri fristelse

I kender det sikkert allesammen. Man kommer hjem fra arbejde og har lyst til lidt lækkert. Sådan havde vi det sidste dag så Laura gik i køkkenet og bagte chokoladedonuts til dessert.

chokoladedonuts
Indeholder affiliatelink

Vi er blevet rigtig glade for vores nye donutmaker. Den er utrolig nem at arbejde med og resultatet bliver rigtig godt. Vi har efterhånden bagt en del portioner ud fra den første basis-opskrift. Så nu skulle der prøves noget nyt.

Chokoladedonuts opskrift

I dag får i derfor opskriften på lækre glutenfri chokoladedonuts. Jeg lover jer at de smager fantastisk. Til en portion skal I bruge:

  • 100 g Schär Mix C (glutenfri mel)
  • 125 g brun farin
  • 45 g kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1½ tsk vaniljepulver
  • 75 g margarine
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 100 g mørk chokolade

Dejen er let rørt sammen. Det klares let med håndmixeren, men kan også klares i hånden.

  • Start med at blande de tørre ingredienser i en skål.
  • Tilsæt smeltet margarine, mælk og æg.
  • Hak chokoladen groft og rør den i dejen
  • Bag små lækre chokoladedonuts i din donut maker

Julekager på vej

Næste projekt i køkkenet handler om julens kager. Vi eksperimenterer og glæder os til at dele nye opskrifter med jer. Men det kunne være sjovt at høre lidt om, hvilken smag i forbinder med jul? Er der noget særligt I går efter? Er I mest til kager, småkager eller desserter?

Vi bager en del småkager til jul. Faktisk det eneste tidspunkt på året, hvor vi bager småkager. Vi er meget traditionelle og bager småkager efter de gode gamle opskrifter, men vi elsker også at prøve nye opskrifter. For selvom julen er lig med traditioner så må vi også gerne starte nye! Så ligger du inde med en super lækker opskrifter, der smager af jul, så smid endelig en kommentar og gerne med link hvis din opskrift ligger online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *