Zpiiel –  slip fantasien løs

Zpiiel – slip fantasien løs

11. december 2019 0 Af superprinsessen

Endnu en lille julegaveidé. Denne gang passer legetøjet til både piger og drenge. Konstruktionslegetøj fra Zpiiel, hvor vi kan slippe fantasien løs.

zpiiel
//reklame – det er en gave//

Zpiiel er små elementer lavet i plastik. De har kugleled og du kan derfor bygge i flere dimensioner. Alle elementer passer sammen. Produktet er lavet i Danmark

zpiiel

Konstruktions legetøjet fra Zpiiel blev hurtigt taget i brug. Pigerne kom hurtigt igang med at bygge og startede ud med at bygge efter de inspirationsark der var med i kasserne. Da de først havde luret teknikken gik de hurtigt over til at bygge deres egne figurer.

Hvem er vilde med Zpiiel?

Jeg har haft sættet med på arbejde i SFO´en og også her kom der hurtigt gang i byggeriet. Det var sjovt at se hvordan både piger og drenge hurtigt fik bygget figurer og gik igang med legen.

Sættet er også blevet testet til to børnefødselsdage her i huset. Den ene var en 8 års fødselsdag for klassen. Her blev sættet brugt at især de stille børn, de der valgte at søge lidt væk fra den vilde leg. De sad og byggede og hyggede sig med legen. Den anden fest var familien der kom på besøg. Der samlede Zpiiel hele familien. Det var nemlig både den lille fætter på 3 og de voksne der fik sat gang i fantasien.

Mine børn er vilde med elementerne fra zpiiel og jeg er sikker på at de også fremover kommer til at lege med sættet. Så jeg tænker at jeg her har et rigtig godt bud på alletiders julegaveidé.