Godnat og sov godt med ny hovedpude

En god søvn er vigtig for at kunne klare en travl hverdag. Tænker ikke at det kun gælder for mig? Derfor takkede jeg ja da jeg blev spurgt om jeg ville teste en ny hovedpude.

hovedpude
REKLAME

En god søvn er alfa og omega for mig. Jeg skal have min nattesøvn og helst ikke med for mange afbrydelser, ellers hænger jeg ikke sammen dagen efter. Det er vigtigt for mig at jeg sover godt. At jeg ligger godt er med til at give den gode søvn. Søvnen som er så vigtig i forhold til min travle hverdag.

Jeg takkede derfor ja da Hafaro.dk spurgte om jeg havde lyst til at teste en ny hovedpude. Jeg er meget kræsen i forhold til netop hovedpuder (ja faktisk også min dyne) Jeg har en gammel skade i ryggen og derfor er det vigtigt at jeg ligger godt så jeg ikke vågner med ondt i ryg og hoved. Som barn foldede jeg min hovedpude på midten for at gøre den højere. Da jeg blev ældre sov jeg med to puder og senest har jeg haft puder i memory foam.

Jeg fik tilsendt en hovedpude i netop memory foam, men i en underlig form. Tænkte; “den er jeg godt nok spændt på at prøve”.

hovedpude

Jeg tog den i brug allerede samme aften. Jeg lagde mig ned på puden og hovedet lå bare perfekt. Udformningen støtter hovedet og aflaster nakken og skuldrene imens du sover. Det føles som godt at ligge der. Min næste bekymring var; hvad når jeg ligger på siden? Men også her er puden super behagelig.

Tredje morgen vågnede jeg med hovedpine. Øv tænkte jeg. Så var puden måske slet ikke så god som jeg troede. Men så kom jeg i tanke om at jeg aftenen før havde siddet i sofaen og syet på et lille broderi. Ikke den perfekte arbejdsstilling. Puden fik derfor endnu en chance og jeg må indrømme at jeg ikke længere vågner med øm nakke eller hovedpine. Puden passer perfekt til mig også selvom jeg for det meste ligger på siden.

Snorkefri hovedpude

Det siges at puden kan reducere snorken. Om det virker ved jeg ikke. Min mand siger at jeg stadig snorker ind imellem, men om det er mere eller mindre ved jeg ikke. Jeg ved blot at jeg kigger rigtig godt og at jeg får en god nattesøvn.

Puden kan købes her og koster kun 279,- hvilket jeg synes er en rigtig god pris for en pude i den kvalitet. Der er i øvrigt et fint udvalg af hovedpuder at vælge imellem. Forskellige puder til forskellige behov. Måske en gaveidé?

Flere produkter

Hafaro.dk har et stort udvalg af forskellige produkter. Her er både beauty- og massageprodukter, bambus strømper, varmetæpper og så videre. Jeg vil anbefale jer at kigge ind forbi.

Indlægget er markeret som reklame da jeg har fået hovedpuden tilsendt til test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *