Engel – en lille diy

Engel – en lille diy

22. december 2019 1 Af superprinsessen

Jeg pynter egentlig mest med nisser og lys her til jul, men ind imellem skal der lidt nyt til og i dag blev det til denne lille engel. Jeg har lavet en lille DIY, hvis I også har lyst til at fold en sød engel.

engel

Min lille engel er foldet af et par sider fra en gammel engelsk/dansk ordbog. Kan I huske dengang vi brugte ordbøger i skolen? Vi kunne jo ikke undvære vores ordbøger og i dag ved børnene nærmest ikke hvad det er. Dagens kreative hygge blev da også lige til lidt lærdom fra dengang mor var ung. Vi slæbte jo ordbøger med i forskellige udgaver. Havde både til engelsk og tysk og der var to pr. sprog. Og så var der retstavningsordbogen og nudansk ordbog (som også var i to bind) Bliver helt nostalgisk af gamle minder. Men tilbage til min lille engel. Ordbogen har jeg fået fra skolen, hvor de er blevet kasseret.

For at lave en engel skal du bruge to stykker papir i samme størrelse. Du bestemmer selv om det skal være siderne fra en gammel bog, et magasin eller noget helt tredje. Det må bare ikke være for tykt. Du skal også bruge en perle til hovedet, et stykke snor og en limstift.

Start med at folde de to sider som en vifte. Skiftevis hver sin vej. Fold præcis og tryk folden skarp.

Fold ca. en tredjedel ned til arme. Sæt træperlen på snoren og lim de to stykker papir sammen omkring snoren.

engel

Flere DIY projekter

Der ligger i øvrigt mange flere små DIY projekter her på bloggen. Der er både projekter for små og store. Så der er rig mulighed for at bruge juleferien på kreative sysler. Måske du hellere vil være kreativ i køkkenet ? Så finder du min stadig voksende opskriftesamling lige her. Der er både julekager, småkager og andre lidt sundere sager.

Følg SuperPrinsessen