Nytårsdessert – hvad finder vi på?

Nytårsaften står for døren og vi er gået i gang med at planlægge årets nytårsdessert. Men hvad finder vi på i år? Jeg har brug for lidt inspiration.

Nytårsdesserten må gerne være lidt festlig. I rigtig mange år har vi serveret ta´selv is med en masse lækkert tilbehør. Men efter både datteren og jeg er begyndt at eksperimentere mere i køkkenet er også nytårsdesserten blevet mere festlig. Vores gæster (bedsteforældrene) forventer jo efterhånden at vi har været en tur i køkkenet for at trylle lækkerier frem til dem.

Sidste år serverede vi en lækker chokolade mousse på en bund af chokoladekage. Dertil lidt frisk frugt.

I år tænker jeg at vi igen vil lege med vores halvkugleformet silikoneform. Men vi har ikke helt bestemt os for om det skal være is eller mousse. Hvad serverer I til dessert nytårsaften?

nytårsdessert

Nytårsdessert – nye ideer

Sidst vi brugte formen lavede vi flødeboller. Det kunne selvfølgelig også være en mulighed til desserten. Hvis I også får lyst til hjemmelavede flødeboller så ligger opskriften og fremgangsmåden på datterens blog. De er utrolig lette at lave og smager fantastisk.

flødeboller

Jeg tror datteren hælder til hjemmelavet is. Hun elsker nemlig is og har her i julen eksperimenteret lidt med en lækker udgave med nødder og chokoladestykker. Jeg overvejer noget med nogle chokolade skaller og så fyld af mousse. Lidt ala det de lavede i Bagedysten med deres julekugler. Kunne også være noget mousse i en chokoladeskal på en bund af brownie. Jeg er nemlig ret vild med chokolade.

Men kom gerne med jeres ideer, som I kan høre er vi endnu ikke færdige med planlægning af årets nytårsdessert. Den skal være børnevenlig og let at gå til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *