Fotobog – det bedste fra 2019

Fotobog – det bedste fra 2019

1. januar 2020 0 Af superprinsessen

Vi har taget hul på et nyt år og det betyder at der skal gemmes minder og gode øjeblikke fra året der gik. Det plejer jeg at klare ved at bestille en fotobog.

Jeg tager utrolig mange billeder i løbet af et år. Jeg har ikke tal på, hvor mange, men det er mange. Jeg bruger min mobil rigtig meget i dagligdagen og ved særlig lejligheder finder jeg mit kamera frem. Ind imellem hiver vi også kameraet frem for at få nogle gode dagligdags billeder.

Jeg har de sidste, efterhånden mange år, fremkaldt fotobøger. De er utroligt populære her i huset. Jeg bruger dem også til gave til mine forældre. F.eks. får de en bog når vi har været på ferie sammen eller en julebog de år vi har fejret jul sammen. 1. juledag var vi traditionen tro samlet hos mine forældre og ungerne fandt skuffen med fotobøger. Nøj, det var hyggeligt. Vi sad pludselig 15 mand rundt om bordet og mindes hyggelige stunder. Og det er jo lige præcis det vi oplever at fotobøger kan. Samle familien og bevare minderne.

fotobog

Bruger i fotobøger? Vi har nemlig prøvet mange forskellige udgaver og tænkte det kunne være fedt at høre hvor I fremkalder og hvilke bøger, der er jeres favoritter. Jeg har de sidste gange fremkaldt i hardback hos Optimalprint (affiliatelink) De kører i øvrigt med 30% rabat frem til d. 5. januar.

Fotobog – hvilken er bedst?

Jeg vælger som regel en bog, hvor det er muligt at skrive en tekst til billederne. Men inden jeg fremkalder “Året der gik 2019” vil jeg gerne høre jeres erfaringer. Hvilken fotobog er bedst?

fotobog

Børnene er meget glade for de små bøger med plastik forsiden. De er lette at sidde med på grund af deres størrelse. Billedekvaliteten er fin og forsiden er godt beskyttet. En rigtig fin bog som gerne er at finde til en god pris og derfor en fod løsning til de “små” minder som weekendture, fødselsdage osv.