Udklædningstøj – klar til fastelavn?

Ikke alle har tid og lyst til at sy/lave deres eget udklædningstøj, men så findes der heldigvis masser af steder, hvor de sælger flotte kostumer. Jeg har i dag et godt tilbud til jer.

Hos en af mine favorit webbutikker; Jollyroom.dk har de sat en masse udklædningstøj ned og der er masser at vælge imellem. Det gælder både tøj og tilbehør. Her finder I alt fra Pippi til Harry Potter. F.eks. er denne lille pirat sat ned fra 249,- til 99,-

udklædningstøj
Indeholder affiliatelink

Hos Jollyroom er det i denne uge muligt at spare 20% på alt tøj og sko – også udsalgsvarer. Du skal blot bruge koden SHOP20, som gælder hele uge 42. Jollyroom har masser af lækkert tøj på shoppen og mærker som Didriksons, Wheat og Hummel. Måske I lige som mig endnu ikke har købt forårsgarderoben?

Udklædningstøj til små og store

Her i huset er der styr på udklædningstøj til børnene, men traditionen tro har børnehaven inviteret til fastelavnsfest med forældre. Og selvfølgelig skal de også komme i udklædningstøj. Sidste år var jeg Pippi og forrige år var jeg indianer. Hvad finder jeg på i år? Jeg er ikke god til at klæde mig ud. Synes det er meget sjovere at klæde ungerne ud. Overvejer at springe ud som djævel. Tænker det passer ret godt til mig og det kræver blot et par horn og en fork. Hvilket jeg har liggende fra dengang jeg sendte Caroline afsted som djævelprinsesse.

Men hvad finder jeg på til manden? Jeg er nemlig så heldig at i år kan han også komme med. Tænker han vil være jæger eller mekaniker, hvilket jo også er ret nemt. Men gode ideer modtaget gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *