Konfirmationsgave til hende

Konfirmationsgave til hende

16. februar 2020 0 Af superprinsessen

Konfirmationsgave til hende, hvad finder vi på? Min søn blev konfirmeret i 2018 og nu er det niecens tur. Jeg har kigget lidt på årets gaveideer.

Tingene har nok ikke ændret sig meget siden sønnen blev konfirmeret i 2018. Jeg tænker de fleste konfirmander stadig ønsker sig penge. Jeg ved at rigtig mange sparer op til større ting som computer, cykel, mobil osv.

Men hvis man nu skulle få lyst til at købe en konfirmationsgave til hende, hvad kunne man så finde på? Jeg har fundet et par ideer frem til jer.

Konfirmationsgaver til hende

Man kunne vælge samme personlige løsning, som den vi gav sønnen. En personlig plakat. Den bragte stor glade og kan laves i forskellige udgaver. Jeg har skrevet mere om plakaten her.

konfirmationsgave til hende

Man kunne også købe et smukt smykkestativ. Rigtig mange piger har masser af øreringe og halskæder liggende. Hvorfor ikke få dem samlet på et smukt stativ eller måske i et flot smykkeskrin? Personligt er jeg ret vild med det enkle look i dette smukke stativ til øreringe.

konfirmationsgave til hende
Indeholder affiliatelink
Indeholder affiliatelink

Er hun ikke til smykker, så var det måske en idé med en lækker højtaler? WOOfit fra SACKit er ret lækker. Den er enkel i sit design og så er lyden super god. En rigtig god gaveidé til alle konfirmander.

Det meget smukke smykke med livets træ tror jeg også kommer til at ligge på gavebordet hos rigtig mange konfirmander i år. Enten som halskæde eller som øreringe. Et rigtig godt bud på en konfirmationsgave til hende. Jeg har fundet et stort udvalg hos Chanti.dk

På listen over konfirmationsgave til hende har jeg også noteret;

  • Gavekort (altid dejligt selv at kunne købe lidt nyt)
  • Sminke og parfume
  • Oplevelser (en billet til en koncert eller måske en tur i biografen)
  • Personlige gaver i form af fotobog, plakat eller navnehalskæde.
  • Bøger. Evt din egen favorit eller en klassiker.

Lyst til at læse mere om konfirmation og alle vores forberedelser tilbage i 2018? Så klik her, hvor du bl.a. finder en tjekliste og lidt omkring tøjet.