Påskeideer for børn

Påskeideer for børn

19. marts 2020 0 Af superprinsessen

Vi har brugt de sidste dage på små kreative projekter og jeg har samlet et par påskeideer for børn til jer.

Rigtig mange er sendt hjem i karantæne i disse uger og rigtig mange skal nu finde på aktiviteter der aktiverer børnene. Jeg laver utrolig mange små projekter sammen med mine børn og tænkte at jeg hellere måtte dele lidt ud af vores ideer. Vi starter i dag med et par påskeideer for børn.

Påskeideer for børn

Vi har malet på store krus med posca tusser. Vi havde ingen porcelænsmaling så vi måtte nøjes med posca tusserne. De er lette at bruge og resultatet er super flot. Hvor længe det holder det ved jeg ikke, men så længe vi ikke smider koppen i opvaskemaskinen så går det nok.

påskeideer for børn

Et andet lille hyggeliggt projekt er at så karse. Vi startede med at skære bunden af en mælkekarton. Med en takket kniv er det et fint projekt for børnene.

Derefter klippede vi græs. Længden rundt om en almindelig karton passer lige med længden af en stykke A4 papir. Så bliver det jo ikke meget lettere.

Har I intet grønt papir så klip i hvidt og lad børnene farve det grønt. Så er de også aktiveret lidt længere. Vi satte græsset fast med en klat lim fra limpistolen.

Så er det blot at fylde op med vat eller køkkenrulle, vande og så de små karsefrø. Der går en lille uges tid så kan I høste lækkert karse til rugbrøds madderne.

påskeideer for børn

Dagens sidste lille påskeide for børn er saltdej. En rigtig god aktivitet, hvis du selv har lidt andet du gerne vil ordne. Børnene kan nemlig sidde rigtig lang tid og lege med dejen.

Min opskrift er meget enkel og huskes let, hvis du kan tælle til 3. Du skal bruge:

  • 3 dele mel
  • 2 dele salt
  • 2 del vand

Jeg bager det ved ca. 100 grader til det er lysbrun.

Lyst til flere små påskeprojekter? Der ligger masser af inspiration på bloggen – husk at du også kan følge SuperPrinsessen på Pinterest.