Kræver hjemmeskolen nyt legetøj?

Kræver hjemmeskolen nyt legetøj?

27. marts 2020 0 Af superprinsessen

Vi har nu gået i hjemmeskolen i 2 uger. Det hele er stadig underligt, men efterhånden har vi fået ret godt tjek på situationen og vores nye midlertidige dagligdag. Men tænker vi skal have fyldt op med lidt nyt til den næste uge …

//reklame//

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan godt mærke at jeg bliver brugt på en anden måde når jeg går i hjemmeskolen hver dag end når jeg er på arbejde. Selvom jeg til dagligt både arbejder med undervisning og i en SFO som pædagog, så er det krævende på en anden måde at gå hjemme.

De 3 af børnene har deres daglige rutiner i form af lektier og afleveringer, men den yngste, børnehavebarnet – før-skole-barnet, hun kan godt kede sig lidt når de andre sidder med næsen i bøger og computer. Så der har jeg været nødt til at skaffe lidt ny underholdning.

hjemmeskolen

Jeg har ikke tidligere været opmærksom på at Kids-World også sælger legetøj. Men de har et kæmpe udvalg af både bøger, opgavehæfter, perlesæt og en hel masse legetøj. Og som altid – gratis fragt, hvilket er et stort plus i disse tider, hvor jeg ikke tager i butikker, men handler online.

Hjemmeskolen for de yngste

Jeg vil ind og klikke lidt hjem til Johanne og så håber jeg at deres levering er lige så hurtig som den plejer at være. Jeg har bl.a. kig på et par skrive-hæfter til før-skole børn. Tænker også at hun vil blive glad for en lille kreativ udfordring. Måske et lille perlesæt eller et spil.

Vi spiller utroligt mange spil for tiden. Både brætspil og kortspil. Vi har bl.a. gravet Sorteper frem fra gemmerne. Ungerne har også fået øje for en af mine yndlingsbeskæftigelser som barn; puslespil. Vi tog altid i sommerhus i weekenden og der elskede jeg at sidde med store puslespil. Det synes mine piger også er rigtig hyggeligt. Måske det også er en idé hos jer? Det er vild afstressende og så hyggeligt at samles om et puslespil.

hjemmeskolen

Gode ideer til aktiviteter i hjemmeskolen modtages med glæde. Jeg lover også at jeg vil dele et par ideer med jer.