Den lille påskehare

Den lille påskehare

31. marts 2020 0 Af superprinsessen

Min 5-årige datter har produceret små hama påskeharer i dag. De er super nemme at lave og utrolig søde. De skal pynte i vinduet på hendes værelse.

Mine piger elsker alle tre at lave perler og efterhånden er de blevet ret skrappe til at tælle og bygge efter billeder de finder på nettet. Denne lille påskehare er dog en ældre sag jeg har lavet for 3-4 år siden. Da pigerne fandt den i kassen med påskepynt gik den yngste straks igang med at producere påskeharer til hendes værelse. En i hver farve blev det til med lidt hjælp fra mor.

Hama påskeharer

De små hama påskeharer er utrolig lette at lave. Jeg starter altid med at bygge kanten rundt. Så er det let for selv de yngste at kopiere den. Da Johanne fik min plade kunne hun let selv bygge de næste påskeharer. Det er min erfaring at det er lettere for børnene at bygge efter en plade end et billede.

hama påskeharer

Derefter sætter jeg de sorte perler på. De markerer øjne, ører, ben og hale.

Og så mangler vi kun at fylde op, hvilket jo er utrolig let når alt andet er bygget. Her under ser I den færdige påskehare. En sød lille hare, der fint kan laves i skønne pastel farver eller i en mere naturtro udgave, hvis I er til det. Jeg kan godt lide at påske markeres med lidt farver og særligt pastel.

hama påskeharer

Skulle du få lyst til at lave mere påskepynt i hama perler så tjek lige mine smukke påskeæg. Dem bruger vi både inde og ude. De er virkelig flotte. Faktisk så flotte at vi har lavet til bedsteforældrene på bestilling samt delt mønsteret med en nabo som havde set æggene hænge og pynte i vores stuevindue.

Husk at du kan følge SuperPrinsessen på Pinterest, hvor jeg har oprettet en opslagstavle med påskeideer.