Opbevaringsglas – genbrug i børnehøjde

Opbevaringsglas – genbrug i børnehøjde

2. april 2020 0 Af superprinsessen

Vi har lavet små opbevaringsglas. De er perfekte til hårpynt, øreringe og åbenbart også viskelæder. De er lette at lave og et fint genbrugsprojekt i børnehøjde.

For at kunne lave de fine opbevaringsglas skal du bruge glas med skruelåg, plastikdyr, limpistol, pensel og maling. Vi valgte at bruge små glas, men vælg størrelsen efter, hvad du tænker glassene skal bruges til.

Og så lige et lille fif fra mig – bare sådan et godt råd. I ved når man taler af erfaring. Sørg for at vaskene glassene inden du laver lågene. Det er nemlig endnu ikke lykkedes mig at fjerne klistermærket på det lille fine glas, der passer til det blå låg. Hvilket er super ærgerligt.

opbevaringsglas

Start med at lime dyrene fast på låget. Jeg brugte en limpistol. Det fungerer rigtig fint og ser ud til at holde.

Når limen er tør kan du male lågene. Brug helt almindelig akrylmaling. Det giver et fint resultat. Vi malede vores låg to gange for at dække ordentligt. Hjælp børnene med at glatte ud så penselstrøgene ikke bliver for tydelige.

opbevaringsglas

Vores færdige opbevaringsglas. Mine piger har valgt at gemme deres viskelædere i glassene. Jeg havde nok valgt smykker eller hårpynt. Men det er deres glas og deres værelse og de er yderst tilfredse med resultatet.

Tænker at glassene også ville være sød som en lille påskegave. Fyld dem op med små chokoladeæg eller en portion hjemmelavede bolsjer. Så kan de fint gives i gave til f.eks. bedsteforældrene eller en savnet veninde.

Opbevaringsglas og andre ideer

Jeg har samlet mine kreative ideer for børn under en ny kategori; KreaKids. Her finder du løbende nye kreative projekter for børn i alle aldre. Ideerne er alle former for kreativitet. Her er både de stille aktiviteter indendøre og de lidt større projekter udenfor. Lige nu ligger der fleste påskeideer, men der vil løbende komme flere til. Håber I vil lade jer inspirere til en masse kreative stunder sammen med børnene.

Følg SuperPrinsessen