Hama snefnug – 22. december 2020

Når julen pakkes væk finder jeg vinterpynten frem. I år har jeg planer om at lave hama snefnug til vinduerne.

Hama perler er og bliver et stort hit her i huset. I dag deler jeg et par ideer til Hama snefnug. Jeg har brugt hvide perler og forskellige plader. Jeg vil gerne vise at uanset, hvilken plade du har til rådighed så er det muligt at lave smukke snefnug. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg har fotograferet mine Hama snefnug på pladerne for at gøre det lettere for dig at kopiere dem. Første sæt er lavet på de små plader.

Næste snefnug er lavet på en stor plade.

hama snefnug

Her er et par ideer til den runde plade i begge størrelser.

hama snefnug

Det sidste Hama snefnug er lavet på stjernepladen.

hama snefnug

Tjek mine andre Hama mønstre her eller følg min samling på Pinterest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *