Den grimme ælling – en hama uro

Den grimme ælling – en hama uro

11. januar 2021 0 Af superprinsessen

Alle kender H.C Andersens historie om den grimme ælling. En gammel historie med et budskab der stadig er aktuelt. Min 9- årige datter skulle lave en kreativ udgave af dette eventyr og fandt på denne idé.

Den grimme ælling, eventyret om den smukke svane med den svære barndom. Et fantastisk eventyr af H.C Andersen som var dagens tema i datters håndværk og design timer i hjemmeskolen. Læreren havde skrevet at de kunne tegne, male eller lave en collage. Men min datter ville hellere lege med perler. Hun gik derfor i skabet og fandt perlerne frem. Hun fik hurtigt tegnet sine ideer ned på at stykke papir og så gik vi i gang. Da hun havde lavet ægget, ællingen og svanen og vi skulle til at samle det kom hun i tanke om at hun gerne ville lave en drømmefanger. Jeg har tidligere lavet en drømmefanger til den ældste datters værelse. Den kan du se her.

Jeg har fotograferet både æg, ælling og svane inden de er strøget for at gøre det lettere for jer. Der er brugt Hama perler i hvid, sort, grå, lysgrå og orange.

den grimme ælling

Da hun fik ideen til drømmefangeren, kom hun også i tanke om at ringen med nettet skulle forestille en andegård. Så den er lavet i grøn og blå. Synes lige I skal se det færdige resultat.

den grimme ælling

Nu vil jeg smutte ind og bestille lidt nye perler hjem (affiliatelink) Der er nemlig ved at være tyndet godt ud i alle basisfarver og så mangler vi nogle lyse farver til foråret. Måske nogle pasteller. Der ligger nemlig et par ideer og venter. Fandt i øvrigt også nogle lækre farver her

Husk at du kan følge mig på Pinterest, hvor der ligger endnu flere Hama ideer