Super lækker uimodstålig banankage. Her i huset vil vi gerne undgå madspild og nyder derfor når de små kedelige bananer kan bruges i en lækker kage.

Banankage er et sikkert hit. Jeg møder sjældent folk som ikke kan lide banankage. Jeg deler i dag en let, lækker og glutenfri udgave. Den smager super godt både med og uden chokolade.

banankage

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 170 g sukker
  • 2 stk. vanilje
  • 125 g mel (Schär Mix C hvis du vil bage glutenfri)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g margarine
  • 1-2 bananer
  • evt. mørk chokolade til at komme i kagen
  • evt. flormelis og chokolade til glasur

Fremgangsmåde:

  • Æg og sukker piskes
  • Mel, vanilje, bagepulver og margarine vendes i
  • Bananer vendes i
  • Bages i brødform ca. 55 min ved 175 grader

Flere lækre kager

Der ligger efterhånden en del lækre kager her på bloggen. De fleste af dem er glutenfri, hvilket skyldes at min søn har cøliaki og derfor ikke tåler almindelig mel. Vi bager både med erstatninger og med produkter der er naturlig fri for gluten. Det kommer meget an på, hvad det er vi bager.

Det er muligt at finde alle mine glutenfri kager via dette link. Husk at det også er muligt at følge mig på Pinterest.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *