Plantepotter i avis

Plantepotter i avis

24. marts 2021 0 Af superprinsessen

Et lille hurtigt projekt og så er du klar til at så dine frø. Jeg har lavet små plantepotter i avis. De er så lette at lave at det ikke kan betale sig at bruge andet.

For at lave de små plantepotter i avis skal du bruge en avis og en dåse eller andet rundt til at folde omkring. Du skal bruge en avis side pr. plantepotte.

plantepotter i avis

Start med at folde avisen på midten og derefter halv sammen, så den ligger som på billedet her under.

Derefter folder du en kant. Jeg folder 3-4 cm ned. Men afhænger lidt af hvor høj du ønsker din potte. Fold ikke for lidt, da det er kanten der samler det hele til sidst. Prøv dig evt. lidt frem.

Så folder du din avis rundt om dåsen.

Stil dåsen op og luk bunden. Det gøres på samme måde som du folder gavepapiret om en pakke. Du kan evt samle bunden med et lille stykke tape. Dette er mest nødvendig, hvis du skal have plantepotten stående frit fremme.

plantepotter i avis
plantepotter i avis

Nu er din plantepotte i avis næsten færdig. Pres dåsen godt ned mod bunden for at sikre at den holder formen.

Du mangler kun at folde kanten ind over hinanden i samlingen. Dette gøres lettest når dåsen er fjernet.

Nu er du færdig og klar til at så i den lille plantepotte.

plantepotter i avis

Planter og andre ideer til haven

Jeg har sået de første frø og glæder mig til de snart kommer op i de små potter. I haven er min mand i gang med at samle mit nye drivhus. Der vil med garanti komme flere små haveprojekter på bloggen. Indtil da har du måske lyst til at lure på nogle af de ting vi allerede har lavet. Du finder mine have/natur-projekter her, de fleste af dem er lavet sammen med børnene. Du er også velkommen til at følge min opslagstavle; Udeliv på Pinterest.