Påskepynt – et lille billede til hjemmet

Påskepynt – et lille billede til hjemmet

28. marts 2021 0 Af superprinsessen

Det er stor forskel på, hvor meget påskepynt vi finder frem. Det skifter fra år til år, men en ting er sikkert, vi pynter altid lidt op og der kommer altid nye ting til.

I år har vi leget lidt med silkepapir i skønne forårsfarver. Påskebilledet her er et rigtig hyggeligt projekt for børnene og med lidt hjælp fra en voksen kan de let lave et rigtig flot stykke påskepynt.

påskepynt

Til det fine billede har jeg brugt karton i A4 str, hobbykniv, limstift og silkepapir. Jeg har også brugt en lamineringsmaskine, men det kan sagtens undværes, hvis du f.eks. sætter billedet i en ramme.

Jeg startede med at tegne påskeharen op på kartonen.

Derefter skar jeg haren ud med en hobbykniv. Riv strimler i silkepapir og lim dem fast hen over haren.

Når den er lukket tæt er billedet færdig. Du kan nu vælge om du vil sætte det i ramme eller laminere det. Vi valgte lamineringen så det kunne hænges op som påskepynt på vores lille gæste wc.

Du kan også vælge at lave billedet i en mindre størrelse og bruge det som kort til en lille påske hilsen. Måske en lille værtindegave?

påskepynt

Hvis du ikke har silkepapir så kan billedet også laves med stofstrimler. Det giver også et rigtig fint resultat.

Flere skønne påske ideer

Jeg har samlet flere påskeideer til både små og store her på bloggen. Har du f.eks. prøvet at male på porcelæn eller syet små kyllinger? Hvis ikke – så smut forbi min påske-kategori og lad dig inspirere til påskens kreative projekter. Der er både små lette projekter til husets yngste og lidt større projekter til de lidt ældre.

påskepynt

Husk at følge Superprinsessen på Pinterest