Tapas for børn

Tapas for børn

27. april 2021 0 Af superprinsessen

Tapas betyder låg på spansk og man mener at de små retter fik sit navn, da man ofte brugte en skive brød eller skinke som låg over glasset for at undgå små insekter i sine drikkevarer. Tapas består af flere små retter som enten bruges som appetitvækkere eller som et hovedmåltid. Jeg har samlet et par ideer til tapas for børn.

Her hjemme spiser vi meget traditionelt. Vi kører ofte rundt i de samme retter og springer sjældent ud i nye opskrifter. Alt for sjældent hvis I spørger mig. Men mine børn har det bedst med at kende maden og de spiser mest når de kan se hver enkel ting. Min mand og jeg fik en gavekort med diverse lækre sager til en tapas. Jeg valgte derfor at servere tapas for hele familien. Både med de lækre sager fra vores kurv, men også med lækre sager for børnene. Det er første gang jeg serverer tapas – eller det vil sige, jeg har en gang tidligere smidt mig ud i tapas projektet. Dengang var det med kager, hvilket I kan læse mere om her.

tapas for børn

På vores bord med temaet “Tapas for børn” var der:

 • Agurk smurt med pikant ost og viklet med laks
 • Spinatvafler
 • Æggemuffins med skinke
 • Pizzasnurrer med grøn pesto
 • Porrer med baconsvøb
 • Bagt sød kartoffel
 • Tomat, agurk og pølser på spyd
 • Fiskefrikadeller
 • Mozzarella & hytteost
 • Mini tomater, agurkestave, mini gulerødder
 • Chips med dip
 • Æblebåde & blåbær
 • Naan brød
tapas for børn
tapas for børn

Ud over de lækre børnevenlige ting havde vi en del lækre ting fra vores gavekurv bl.a. en krydret pølse, diverse små paprika fyldt med flødeost, forskelligt brød & chips samt dip.

Det smagte utrolig godt og jeg havde som altid lavet alt for meget. Men så blev madpakken dagen efter bare en lille tand mere spændende.