Papirsposestjerne – fantastisk smukke

Papirsposestjerne – fantastisk smukke

8. december 2021 0 Af Superprinsessen

Min første papirsposestjerne lavede jeg for nogle år tilbage. Det var til et kreativt juleværksted på skolen og min kollega havde ideen med. I år har jeg lavet stjerner med børnene.

Papirsposestjerne – smuk, dekorativ og let at lave. Jeg elsker at pynte op til jul. Huset er fuld af nisser, gran og stjerner. Jeg har igennem de sidste mange år lavet utrolig mange forskellige stjerner. Mest af papir. Sidste aften blev det til denne smukke stjerne.

Det eneste du skal bruge er 8 papirsposer, en blyant, lineal, saks og en limpistol. Og snor til ophæng.

papirsposestjerner

Jeg har købt mine papirsposer i Søstre Grenes. Jeg har brugt 8 poser til en stjerne. Poserne kan også købes hos bl.a. CCHobby, som har et stort udvalg af papirsposer.

Inden jeg limede poserne sammen klippede jeg dem alle ens.

Jeg klippede spidsen på stjernen

papirsposestjerne

Og et hak ind i siden af posen. Ens på begge sider så det passer når poserne limes sammen.

Tag nu den første pose og tegn oven på de 7 andre. Klip dem alle ud og du er klar til at lime.

papirsposestjerne

Kør en klat lim med limpistolen ned langs midten og langs bunden af posen. Placer den næste posen ovenpå og fortsæt til alle 8 poser er limet sammen.

Til sidst samles posen ved at lime de to yderste poser sammen. Nu er din papirsposestjerne klar til at komme op og hænge.

papirsposestjerne

Synes du lige som jeg at december indbyder til kreativ hygge med små DIY projekter så tag et kig her, måske der er noget der kan friste. Husk at følge min opslagstavle for Pinterest – her kommer der løbende ny inspiration.