Godt nytår – et lille perle banner

Godt nytår – et lille perle banner

28. december 2021 0 Af Superprinsessen

“Godt nytår” skal der stå på min fordør i år. En hilsen til alle der kigger forbi.

Jeg har været igang med at lave bogstaver i Hama perler. Denne gang holdt helt enkelt i sorte perler, så de matcher min nytårsdekoration. Jeg dækker altid nytårsbordet med mørk dug og guld pynt. Jeg har faktisk lige købt en ny mørk blå dug som jeg glæder mig til at dække op med.

Jeg har skrevet “Godt Nytår” og planen er at bogstaverne skal hænges op på fordøren, men nu hvor de er strøget og samlet tænker jeg at de også fint kan hænge indendørs.

godt nytår

I får bogstaverne til “Godt nytår” i dag og så kommer resten af alfabetet en anden dag. Jeg skal selv bruge flere bogstaver til et andet lille projekt, men det kræver lige at jeg får bestilt nye perler hjem. Dem køber jeg ofte hos Rito (sponsoreret), her er udvalget stort og prisen god.

godt nytår
godt nytår

Brug for mere inspiration til nytårsaften ? så ligger der et par ideer her på bloggen. Kig med her eller besøg mig på Pinterest