Pingviner på række

Pingviner på række

3. januar 2022 0 Af Superprinsessen

Pingviner på række. Julen er slut, pynten er pakket væk og det hele virker lidt tomt. Så vi har været i gang med perlerne og har lavet søde vintermotiver.

Sidste år lavede vi snefnug til vinduerne, i år blev det til pingviner. Søde pingviner i vintertøj. Vi elsker at finde perlerne frem og hygge med nye projekter. Vi har efterhånden lavet en hel del motiver som passer til forskellige højtider og årstider. Jeg har delt flere af vores motiver her.

Pingvinerne kan alle være på en enkelt plade og hvis du vender dem rundt kan du godt have to pr. plade. Vi har lavet 8 forskellige, så der er lidt at gå i gang med, hvis I også vil have lidt pynt i vinduerne hen over vinteren.

pingviner
hama
pingviner
pingviner
Hama

Husk at følge mig på Pinterest for endnu flere ideer.