Fastelavnspynt i Hama

Fastelavnspynt i Hama

23. januar 2022 0 Af Superprinsessen

Vi har lavet fastelavnspynt i Hama så vi er klar til at pynte årets fastelavnsris

Inden vi ser os om er det fastelavn. En lille hyggelig tradition som vi glæder os til hvert år. Fastelavn er den perfekte højtid for kreative sjæle. Her har vi mulighed for at lave pynt, sy kostumer og bage lækre pyntede kager.

I dag deler jeg et par ideer til fastelavnspynt i hama. De her små ting er utrolig lette at gå i gang med og så passer de perfekt i størrelsen til et fastelavnsris eller måske et par grene.

Jeg har lavet 2 små sorte katte. Kattene er jo et must når vi snakker fastelavn og gamle traditioner.

fastelavnspynt i hama

Jeg har også lavet en lille tønde, samt et par små masker og en krone til kattekongen.

fastelavnspynt i hama

Perleopbevaring

Nu jeg har perlerne fremme så må jeg hellere vise Jer vores fine perleopbevaring. Tidligere havde vi alle vores perler stående i glas fra f.eks. rødkål, kartofler osv. Det fungerede super godt. Men denne fine kommode er altså super rar. Når den står på bordet har jeg alle farver ved hånden. De små mærker der sidder på er fra Beady og er de tegn pigerne bruger når de laver perler i app´en. Du kan købe den fine kommode på tilbud her (reklamelink)

fastelavnspynt i hama